1867 YILINDAN İLHAMLA

  • 35 SHARES

Geneva Watch Days kapsamında Girard-Perregaux’nun tanıttığı yeni Free Bridge, 1867 yılından referanslar taşıyarak geçmiş ve gelecek sentezini tamamlıyor.

Girard-Perregaux, 1867 yılında tanıttığı Three Bridges’in yarattığı etkiyi 2020’ye taşımak için formüle ettiği yeni Free Bridge modeli ile manüfaktürün geçmiş ve geleceği arasında organik bir bağ yaratıyor. 19. yüzyıldan beri marka ile özdeşleşen ok şeklindeki köprü tasarımının güncel ve rafineleştirilmiş hali odağında şekillenen model, kubbe formu yoluyla kadrandaki zanaatkarlığın iki boyutta kısıtlanmasını da engellemiş oluyor. Çelik materyalinden tasarlanan 44 mm’lik kasaya sahip Free Bridge, otomatik kurmalı mekanik GP01800-1170 kalibre ile çalışıyor ve minimum 54 saatlik bir güç rezervi sunuyor.

Kadrandaki köprünün yarattığı iskelet efektini tamamlayan “Dauphine” stilindeki ibreler, tasarımın fütüristik ve üç boyutlu havasını tamamlıyor. Kumaş efektli siyah deri kayışa sahip Free Bridge, 30 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip. Bridges koleksiyonunun en yeni modeli Ekim ayı itibari ile satışa sunulacak.