AUDEMARS PIGUET’NİN İÇ MİMARI

  • 234 SHARES

Audemars Piguet’nin Mineral Lab projesini tasarlayan Mathieu Lehanneur, natürel yaklaşımını, glutensiz menüsüyle dikkat çeken Noglu restoranıyla devam ettiriyor.

Audemars Piguet’nin 2015’te Art Basel’deki lounge’unda sergilediği Mineral Lab enstalasyonunu hatırlıyor olabilirsiniz; hani kocaman kayaların olduğu bir saat sergisi alanı vardı. Söz konusu eserde Fransız tasarımcı Mathieu Lehanneur Vallée de Joux’nun ekolojisini daha minyatür bir ölçekte sanat fuarına taşımıştı.

Lehanneur, doğayla ilişkili pratiğine, yakın tarihte Paris’te tasarladığı bir cafe ile aynı yerden devam ediyor. Glutensiz menüsüyle dikkat çeken bu mekan, yeni Noglu. Şehrin 7. bölgesinde yer alan butik restoranın iç mimarisinde, Lehanneur’ün lokasyonu bölümlere ayırırken tercih ettiği kapı girişleri, Mineral Lab’deki taşların şekillerini anımsatıyor.
Adres: 69 rue de grenelle, 7th arrondissement, Paris